Onze geschiedenis

Frietjes, bakje patat, frites, French fries, , …

Deze woorden doen iedereen ongetwijfeld onmiddellijk watertanden…

Zo begon het ook voor Pieterjan. Hij is reeds van kleins af aan gebeten door de ‘aardappelmicrobe’, die hij meekreeg vanuit de aardappelhandel van zijn ouders. Ook na zijn opleiding Financiën en Verzekeringen, bleef de aardappel hem intrigeren. En niet alleen de aardappel op zich, maar ook de diverse verwerkingen er van. Daarom stapte hij mee in het bedrijf van zijn ouders, dat reeds meer dan 30 jaar actief is in de aardappelsector. Samen werd er verder gebrainstormd en zo kwam in september 2011 zijn droom uiteindelijk werkelijkheid en rolden de eerste verse frietjes van de band in Bikschote.

Met een jong en dynamisch team staan we elke dag, 24/7 opnieuw garant voor kwaliteit, service, persoonlijke aanpak, … zowel op de Belgische als de Franse markt (Flandres Conditonnement). Hierbij proberen we uiteraard ons waardevol product elke dag opnieuw nauwkeurig te selecteren en te controleren om uiteindelijk het perfecte frietje met veel liefde te kunnen produceren, zodat jullie deze smakelijk kunnen consumeren…


Van patatje tot frietje....

Sinds jaar en dag staan wij u bij tot het leveren van de beste en meest geschikte aardappel, zowel voor groot- als kleinhandel. Dit omvat onder meer de gewone aardappel in bulk, maar ook de kleinere verpakking naar ieders wens en smaak…

Maar omdat de aardappel nog zoveel meer te bieden heeft, laten wij u ook graag kennis maken met diverse variaties vers verwerkte aardappelen.

De aardappelen worden heel nauwkeurig geselecteerd op het bedrijf. Na het ondergaan van enkele tests worden deze zorgvuldig geschild, waardoor ze kunnen verwerkt worden in verse frietjes, schijfjes, blokjes,..

Ook hierin staat de klant centraal, we proberen graag aan ieders wens te voldoen door verschillende verwerking en verpakkingsmogelijkheden aan te bieden.

Daarnaast staan wij ook garant voor een dagverse levering van onze producten en garanderen we een lange houdbaarheid door het met zorg verpakken van onze patatjes!